Λαμπετώ

Ιστορικό

Ο παιδικός σταθμός Λαμπετώ λειτουργεί στην περιοχή της Μεταμόρφωσης Αττικής εδώ και 19 συναπτά έτη, συγκεκριμένα από το 1992. Έχοντας κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια ψηλά τον πήχη της ποιότητας για τις υπηρεσίες που προσφέρει στους μικρούς του φίλους, καταφέραμε να περάσουμε στους γονείς την αίσθηση πως τα παιδιά τους βρίσκονται σε έμπειρα και ασφαλή χέρια κατά την παραμονή τους στο κέντρο μας.

Οι ηλικίες των παιδιών που αναλαμβάνουμε, και για τις οποίες είμαστε πλήρως καταρτισμένοι, είναι από βρέφη δύο μηνών και άνω (βρεφονηπιακό τμήμα) έως και την ηλικία των έξι, καλύπτοντας συνολικά το φάσμα των παροχών που είναι απαραίτητες ώστε τα παιδιά να ακολουθούν τα σωστά πρότυπα για όσο καιρό βρίσκονται μαζί μας.

Το 2010 μεταφερθήκαμε στις νέες εγκαταστάσεις μας, οι οποίες πληρούν όλες τις απαραίτητες και μοντέρνες προδιαγραφές, με στόχο να  συνεχίσουμε να παρέχουμε στα παιδιά τις υπηρεσίες μας σε ακόμα υψηλότερο βαθμό ποιότητας καθώς και να διασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία τους για την είσοδό τους στα σχολικά χρόνια.

Σ’ ένα περιβάλλον λοιπόν σύγχρονο, φιλικό και οικογενειακό, φροντίζουμε την ανατροφή, αλλά και την εκπαίδευση των μικρών μας μαθητών με κεντρικό άξονα την αγάπη μας γι’ αυτούς, γιατί πολύ απλά αυτό που κάνουμε μας γεμίζει ικανοποίηση, χαρά και περηφάνια.


Στοιχεία επικοινωνίας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ταχυδρομείου,  στα παρακάτω στοιχεία για να μας απευθύνετε οποιαδήποτε ερώτηση, παρατήρηση ή υπόδειξη επιθυμείτε.

Λαμπετώ
Βρεφονηπιακός σταθμός, νηπιαγωγείο
Κ. Βάρναλη 61 & Σ. Μελά
Μεταμόρφωση

Τηλ: 210 2840506
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

metafora
40hmeres
home_food
news